Om Colligo Academy

Kursplattformen för vårdpersonal

Utbildningar för all vårdpersonal

Ökad kunskap för all vårdpersonal, samlat på ett och samma ställe med förankring i både digitala och fysiska kurser är visionen för Colligo Academy. Med kvalitet och tillförlitlighet från flera av Sveriges skickligaste kursledare samt ständigt uppdaterad kunskap ser vi att visionen blir verklighet.

Colligo Academy är systerbolag till Colligo Vårdkompetens AB som grundades 2015 med en tydlig vision om att utmana och förbättra vårdbemanningen i Sverige. Ett naturligt nästa steg efter flera år av kraftig tillväxt blev att satsa stort och helhjärtat på att höja kompetensen inom alla vårdens led, för alla nivåer. 

Träffa våra utbildningsledare

Colligo anlitar några av Sveriges mest meriterade kursledare i sina respektive fält. Lär känna dem lite bättre här!

Johannes Eimer

Specialistläkare Internmedicin och Infektionsmedicin
MSc epidemiologi

Johannes är dubbelspecialist samt forskat inom epimediologi med flera års erfarenhet som instruktör i patientnära ultraljud. Medicinskt råd och kursansvarig POCUS på Colligo Academy.   

Johan Holmgren

Specialistsjuksköterska Barn och ungdom

Specialistsjuksköterska med inriktning på barn- och ungdomar. Aktuell i podden Knodden och TV4 Nyhetsmorgon som Sommarsjuksköterskan.

Robert

Anestesisjuksköterska

Vår mycket erfarne instruktör Robert är anestesisjuksköterska och håller utbildningar inom A-HLR, S-HLR Vuxen och S-HLR Barn.


Johan Fischier

Specialistsjuksköterska Diabetes

Johan har under lång tid föreläst om egenvård för läkarstuderande och digital vård för sjuksköterskestuderande. Medförfattare i flera böcker inom vårdvetenskap och omvårdnad.

Johan Skogmalm

Ambulanssjuksköterska

Johan har 15 års erfarenhet som Ambulanssjuksköterska och har även utbildat tusentals personer i olika typer av HLR.

 

Robert "Tofan" Taeri

Leg Läkare

Akutläkare i Stockholm, A-HLR instruktör med flera års erfarenhet som instruktör och kursansvarig i patientnära ultraljud.

 

Thomas Leijon

Specialistsjuksköterska Akutsjukvård

Thomas har jobbat med trauma och akutsjukvård i 18 år. Han är numera instruktör i teamträning, kommunikation, akutsjukvård och katastrofsjukvård.

 

Josef Tateladze

Specialistsjuksköterska Psykiatri

Josef  har  mång års erfarerenhet av kliniskt arbete och jobbar också för närvarande som läkarchef i Region Gävleborgs vuxenpsykiatri.


Tomas Widbro

S-HLR / A-HLR för barn och vuxen

Instruktrör A-HLR, S-HLR, brand och sjukvård. Specialist på brandskydd.

Christofer Muhr

Specialistläkare Internmedicin

En av sveriges mest meriterade instruktörer inom patientnära ultraljud.